Friday, March 19, 2010

миднайт брекфаст

Когато бях пуберка, едно от любимите ми неща беше филия с дебел пласт масло и още по-дебел пласт шипков мармалад. Мажех си купчини от тях на връщане от училище, и не е чудно защо в 11 клас аз самата приличах на една такава филия.А когато ми се приискваше нещо по-така,забърквах си един специалитет,измислен още в детството.Какао,масло и захар - нещо, което може да се намери вкъщи ,и за което не ти трябват джобни.Чрез прилошаване към задоволяване беше системата,но работеше.Снощи ,в прилив на странна енергия, и виждайки сладкарска сметана в хладилника ,реших да си приготвя моето нещо. Тъй като масло отдавна не понасям (хахах,защо ли),просто го смених със сметана.Това което се получи ,със сигурност не беше толкова прилошаващо,но и не ми въздейства особено.Нещата не са същите определено - установих го и на следващия ден,събуждайки се от тропота на киселините в корема ми.

No comments: